Over Ons

Enkele jaren geleden groeide bij ons het verlangen om God dieper te leren kennen. We werden ons meer en meer bewust van ons eigen zondeprobleem en beseften meer dan ooit dat God enorm veel genade aan ons betoont.

We zochten naar Bijbels onderwijs dat ons kon helpen bij onze geestelijke groei en werden vooral door de preken van Paul Washer in het hart getroffen.

Toen Washer in Nederland kwam spreken, en wij naar hem gingen luisteren, leerden we HeartCry Nederland kennen. Hun hartenkreet om geestelijke verdieping en persoonlijke herleving was voor ons heel herkenbaar. We vernamen hoe zij door verootmoediging en Schriftstudie een opwekking bij zichzelf – en later ook hun omgeving- ervoeren. Sindsdien zakten we regelmatiger af naar conferenties van HeartCry en kregen we ook een last voor ons eigenste land. HeartCry België werd gevormd als werkgroep van de stichting bij onze noorderburen.

Henk Binnendijk werd bereid gevonden om bij ons te komen spreken op onze eerste Dag van Ontmoeting en nadien zijn we blijven doorgaan met het organiseren van dag-conferenties.

Wij komen regelmatig samen om te bidden voor een door God bewerkte opwekking voor het land. Uit ervaring beseffen we dat herleving begint bij jezelf en uitwerking kent in de plaatselijke gemeente. Het is dan ook onze hoop dat in de christelijke kerken Gods Woord een hernieuwde ereplaats zou krijgen en dat christenen in volle overgave hun kruis opnemen en gaan leven naar Zijn wil.

De kerngroep van HeartCry België bestaat momenteel uit: Michaël, Jan, Levi en Wannes. Voor eventuele vragen kan gemaild worden naar info@heartcry.be.

2 thoughts on “Over Ons”

  1. Beste Simon,

   we plannen een DvO voor komend najaar. Hopelijk kunnen we meer info rondsturen voor het zomerverlof.
   Groeten, zegen, vrede,
   Wannes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × drie =