Dag van Ontmoeting

Sinds 2012 gaan de HeartCry-conferenties doorgaans tweemaal per jaar door, in het voor- en najaar. Op zo’n Dag van Ontmoeting staat Bijbels onderwijs centraal, zowel bij de prediking als bij de samenzang.

Tijdens het gezamenlijk gebed mochten we telkens ervaren dat God ook ons wil ontmoeten. Het samen zoeken naar Zijn plan, naar Zijn Koninkrijk, dat brengt verbinding en doorbreekt grenzen die door mensen zijn gemaakt… Een ruime middagpauze biedt gelegenheid om mekaar echt te ontmoeten en ook ons geestelijke leven met elkaar te delen.

De gastsprekers zijn trouwe dienaars in Gods wijngaard en hebben een hart voor de Gemeente, die ze graag toerusten met Woorden die doen Leven!

We hadden al meermaals Henk Binnendijk (NL) maar ook Jef De Vriese (B), Arjan Baan (NL), Voddie Baucham (USA), Vaughan Roberts (UK), Philip Nunn (NL), Kevin Williams (UK), Eddy Bakker (NL), Steve Gallagher (USA), wijlen Etienne Maritz (SA) en anderen kwamen spreken met verdieping en herleving als doel. Hun bijdrage werd opgenomen en is te beluisteren of te bekijken via volgende links:

We geloven dat er in de vroege kerk geen aparte samenkomsten waren voor de kinderen, daarom bouwen we verder op dit principe van samen kerk zijn en wordt er geen kinderklas voorzien. Ze zijn ‘niet-te-min’ welkom en worden actief betrokken tijdens de dag.